BLYSANERING

Blymaling er en overset fare i hverdagen – en problemstilling de færreste forholder sig til. 
Blymaling er yderst sundhedsskadeligt og skal behandles på den rigtige måde.

Blysanering

Blysanering

Blymaling er en overset fare i hverdagen – en problemstilling de færreste forholder sig til. Blymaling er yderst sundhedsskadeligt og skal behandles på den rigtige måde.

Det er et krav fra Arbejdstilsynet, i forbindelse med en renovering, at overfladen af vægge som skal nedrives eller på anden måde gennembrydes, er registret for sundhedsskadelige stoffer, f.eks. bly.

Bly er, inden for meget kort tid, blevet aktuelt i forbindelse med byggeri og ses specielt i renoveringer af ældre ejendomme.

I forbindelse med en renovering og nedrivning af vægge og mure med blymaling er det vigtigt, at materialet bliver behandlet med forsigtighed og af medarbejdere med den rigtige ekspertise. Blymalingen bliver først farlig i det øjeblik den skaller, støver eller på anden måde kan optages igennem luftveje eller ved at “spise” støvet.

Vi rykker ud 24 timer i døgnet

Vi er vant til akutte opkald og kan altid løse opgaver med kort varsel.

Få mere information og lad os mødes, tale sammen og benyt derefter Mayday som jeres nye stabile, fleksible, tillidsfulde og kompetente samarbejdspartner og leverandør i mange år frem.

MAYDAY - industri - og skadeservice

HR-afdelingen bruger den nødvendige tid og energi på at rekruttere branchens dygtigste medarbejdere og et omfattende uddannelsesprogram sikrer, at medarbejderne er uddannet professionelt og optimalt, til at varetage, enhver form for skade.

• Mayday har 100% fokus på at servicere skaderamte kunder
• Maydays kvalitetskoncept sikrer et ensartet produkt i Storkøbenhavn og København. Døgnet rundt. Året rundt.

Uddannet i industri- og skadeservice
Mayday har eget uddannelsesprogram, som alle vores medarbejdere skal gennemgå programmet. Det sikrer, at medarbejderne har den nødvendige viden og erfaring i forhold til behandling og udbedring af skader.

Baseret på sunde værdier
Mayday en miljøbevidst, klimavenlig, ansvarlig socialøkonomisk virksomhed – både hvad angår personalepolitik, kundepolitik og ansvarlige holdninger til integration, ledige og hjælp til handicappede, seniorordninger, aftrædelsesordninger, rygepolitik, miljøvenlig kemi og rekvisitter. En overvejende del af Maydays kemi er svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Forbundet. Mayday støtter Kræftens Bekæmpelse.

Ring nu