Nedrivning 

Mayday udfører nedrivning af ejendomme for kommuner, forsikringsselskaber, erhverv og private.

EFFEKTIV NEDRIVNING

MAYDAY er en miljøsanering og nedrivningsvirksomhed, der løser både små og store entrepriser for erhverv og private på Sjælland, København, Nordsjælland, Syd, Midt, Vestsjælland samt Storkøbenhavn og omegn.

MAYDAY har viden og ekspertise plus adgang til gravemaskiner, lastbiler, materiel samt indgående erfaring omkring nedrivning og miljøsanering af:

• Industrikonstruktioner
• Fabrikker
• Broer
• Vej- og havneanlæg
• Huse
• Rækkehuse
• Haller
• Boligblokke
• Anlæg, generelt
• Stålhaller og stålkonstruktioner

Læs mere herunder

Miljø og bæredygtig nedrivning

MAYDAY er en grøn virksomhed, hvor vi har implementeret KMA processer, i alle entrepriser, både ved større og mindre opgaver. MAYDAY benytter en omfattende maskinpark, der er udrustet til at løse, selv de mest komplicerede opgaver, og vores dygtige specialiserede medarbejdere, sikrer effektivt, at vi leverer kvalitet til tiden hver gang.

Ved selektiv nedrivning og overholdelse af NMK96, er vores fokus på bæredygtighed, klima og miljøet i nedrivningen, MAYDAY arbejder konstant med at styrke og fremme ressourcelogistik, med størst mulig genanvendelse af byggeaffald i den cirkulære økonomi, og som en naturlig del i processen, udfører ressource-kortlægning inden opstart – med afsæt i miljøscreeningen, og med miljøsaneringen i højsædet.

MAYDAY udfører entrepriserne med omtanke, altafgørende respekt for miljøet og vores omgivelser. MAYDAY varetager den nødvendige positive og vigtige dialog med Kommunen, og alle nødvendige miljø tilladelser og godkendelser hos den pågældende kommune, hvori entreprisen bliver udført.

Tryghed

Som kunde, hos MAYDAY kan du trygt overlade hele forløbet til hos, uanset, om du ønsker at nedrive alt eller kun delvist, altså, om der tale indvendig rydning ifm. renovering og genopførelse, eller om vi, f.eks. skal totalnedrive et privat hus, en boligblok, erhvervsejendom, institution, industri eller udføre indvendig nedrivning, som beboelse– helt fra mindre indgreb til gennemgribende sanering og total nedrivning, MAYDAY udfører kort sagt, alt inden for nedrivning.
MAYDAY er beliggende på Frederiksberg i København.

I forbindelse med ombygning, byfornyelse eller renovering, sørger vi for miljøsanering og demontering af f.eks., gulvbelægninger, lofter, vægkonstruktioner, el, rør, ventilation, m.v.

Ekspertise

SPECIALISTER I INDVENDIG NEDRIVNING AF BEBOEDE OG UBEBOEDE EJENDOMME

Mayday har mange års erfaring med indvendig nedrivning af beboede og ubeboede ejendomme, og derfor kan vi altid levere ydelser i topklasse, til erhvervskunder og private, uanset og du skal renovere delvist eller det er en hel ombygning, med overholdelse af det nye bygningsreglement. MAYDAY er med hele vejen, med forståelse og respekt for omgivelserne, beboere, bygherre, rådgiver og andre fagentrepriser.

Hos MAYDAY får du en samlet løsning på entreprisen, uanset om det er indvendig nedrivning, PCB sanering, asbestsanering eller generel miljøsanering i en samlet pakkeløsning, vi fjerner alle miljøskadelige stoffer.

MAYDAY sørger naturligvis også for transport og mulig genanvendelse af dit byggeaffald. MAYDAY varetager, de praktiske og administrative aspekter af affaldssorteringen og deponeringen samt står for udfyldningen af alle relevante formularer og anmeldelse af byggeaffaldet til kommunen. MAYDAY forsøger altid at holde støjniveauet nede, uden af arbejdstempoet daler.

MAYDAY udfører nedrivning med omtanke og med højst genanvendelses procent. MAYDAY værner om miljøet. Vi har en ambition om at drive en stærk og bæredygtig forretning, der skaber værdi for vores miljø, klima og efterkommere. MAYDAY har vi det nødvendige udstyr til total nedrivning. MAYDAY har erfaring og ekspertise i total nedrivning, hvilket betyder, du er sikret kvalitets arbejde til tiden.

MAYDAY ER EKSPERTER INDEN FOR NEDRIVNING AF HUSE

I Danmark er der i løbet af de sidste mange år kommet et stigende antal huse, som er for gamle til at kunne leve op til myndighedernes seneste krav om sikkerhed.

Det kan i mange tilfælde blive langt dyrere, at totalrenovere end at investere i et helt nyt hus. MAYDAY er eksperter i nedrivning af ældre huse. MAYDAY har igennem årene både hjulpet privatpersoner, virksomheder og offentlige myndigheder med nedrivning af ældre boliger.

EFFEKTIV NEDRIVNING AF ÆLDRE BOLIGER

MAYDAY står altid klar til at hjælpe dig med din nedrivningsproces. Uanset, om du lige har købt en ny grund med et gammelt hus på, eller om dit hus er blevet for gammelt til at leve op til myndighedernes krav.

Vi har meget stor erfaring med nedrivning af ældre boliger. Derfor kan vi altid sørge for at levere det bedst mulige resultat til alle vores kunder. En nedrivning af et hus kan være en uoverskuelig proces for langt de fleste, fordi det kræver en lang række tunge maskiner – både til selve nedrivningen af huset, men også til transporten af affaldet.

Hos os kan du dog få en samlet løsning til dit nedrivningsprojekt. Vi sørger for at tage hensyn til din travle kalender og ikke mindst dine naboer. Derfor sørger vi altid for at holde støjniveauet nede, uden at arbejdstempoet falder, så du hurtigt kan få tag over hovedet igen.

Efter dit hus er revet forsvarligt ned, sørger vi også for bortskaffelse af byggeaffaldet. Når vi bearbejder affaldet undersøger vi mulighederne for, at genanvende dit byggeaffald. Hos os sørger vi for, at over 80% af vores byggeaffald kan genanvendes til andre formål.

VIL DU HØRE MERE?

Er du interesseret i at høre mere om MAYDAY eller priser, eller har du brug for hjælp til miljøsanering eller nedrivning? MAYDAY har stor ekspertise, så du er altid sikret kvalitet til tiden, til skarpe priser.

Du er meget velkommen til at ringe: 70 605 114 eller, e-mail på info@may-day.dk, og få et uforpligtende tilbud.
Vi ser frem til at høre fra dig! MAYDAY starter altid samarbejdet, med grundigt, at gennemgå projektet og samtlige processer, risici og omkostninger, inden vi giver et tilbud.

MAYDAY - industri - og skadeservice

HR-afdelingen bruger den nødvendige tid og energi på at rekruttere branchens dygtigste medarbejdere og et omfattende uddannelsesprogram sikrer, at medarbejderne er uddannet professionelt og optimalt, til at varetage, enhver form for skade.

• Mayday har 100% fokus på at servicere skaderamte kunder
• Maydays kvalitetskoncept sikrer et ensartet produkt i Storkøbenhavn og København. Døgnet rundt. Året rundt.

Uddannet i industri- og skadeservice
Mayday har eget uddannelsesprogram, som alle vores medarbejdere skal gennemgå programmet. Det sikrer, at medarbejderne har den nødvendige viden og erfaring i forhold til behandling og udbedring af skader.

Baseret på sunde værdier
Mayday en miljøbevidst, klimavenlig, ansvarlig socialøkonomisk virksomhed – både hvad angår personalepolitik, kundepolitik og ansvarlige holdninger til integration, ledige og hjælp til handicappede, seniorordninger, aftrædelsesordninger, rygepolitik, miljøvenlig kemi og rekvisitter. En overvejende del af Maydays kemi er svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Forbundet. Mayday støtter Kræftens Bekæmpelse.