Nedrivning 

Mayday udfører nedrivning af ejendomme for kommuner, forsikringsselskaber, erhverv og private.

Indvendig nedrivning

INDVENDIG NEDRIVNING

MAYDAY har mange års erfaring med indvendig nedrivning af beboede og ubeboede ejendomme, og derfor kan vi altid levere ydelser i topklasse, til erhvervskunder og private, uanset og du skal renovere delvist eller det er en hel ombygning, med overholdelse af det nye bygningsreglement. MAYDAY er vi med hele vejen, med forståelse og respekt for omgivelserne, beboere, bygherre, rådgiver og andre fagentrepriser.

Hos os får du en samlet løsning på entreprisen, uanset om det er indvendig nedrivning, PCB saneringasbestsanering eller generel miljøsanering i en samlet pakkeløsning, hvor vi fjerner alle miljøskadelige stoffer.

Vi sørger naturligvis også for transport og mulig genanvendelse af dit byggeaffald. MAYDAY varetager, de praktiske og administrative aspekter af affaldssorteringen og deponeringen samt står for udfyldningen af alle relevante formularer og anmeldelse af byggeaffaldet til kommunen. MAYDAY forsøger altid at holde støjniveauet nede, uden af arbejdstempoet daler.

Læs mere herunder

Miljø og bæredygtig nedrivning

MAYDAY er en grøn virksomhed, hvor vi har implementeret KMA processer, i alle entrepriser, både ved større og mindre opgaver. MAYDAY benytter det nyeste materiel, og er udrustet til at løse, selv de mest komplicerede opgaver. Vores dygtige specialiserede medarbejdere, sikrer effektivt, at vi leverer kvalitet til tiden hver gang.

Ved selektiv nedrivning og overholdelse af NMK96, er vores fokus på bæredygtighed, klima og miljøet i den indvendige nedrivning. MAYDAY arbejder konstant med at styrke og fremme ressourcelogistik, med størst mulig genanvendelse af byggeaffald i den cirkulære økonomi, og som en naturlig del i processen, udfører ressource-kortlægning inden opstart – med afsæt i miljøscreeningen, og med miljøsaneringen i højsædet.

MAYDAY udfører entrepriserne med omtanke, altafgørende respekt for miljøet og vores omgivelser. MAYDAY varetager den nødvendige positive og vigtige dialog med Kommunen, og alle nødvendige miljø tilladelser og godkendelser hos den pågældende kommune, hvori entreprisen bliver udført.

Tryghed

Som kunde, hos MAYDAY kan du trygt overlade hele forløbet til os ifm. renovering og genopførelse. Vi udfører indvendig nedrivning helt fra mindre indgreb til gennemgribende sanering og total nedrivning, 
MAYDAY er beliggende i København både på Frederiksberg og i Glostrup.

I forbindelse med ombygning, byfornyelse eller renovering, sørger vi for miljøsanering og demontering af f.eks., gulvbelægninger, lofter, vægkonstruktioner, el, rør, ventilation, m.v.

Ekspertise

SPECIALISTER I INDVENDIG NEDRIVNING AF BEBOEDE OG UBEBOEDE EJENDOMME

Mayday har mange års erfaring med indvendig nedrivning af beboede og ubeboede ejendomme, og derfor kan vi altid levere ydelser i topklasse, til erhvervskunder og private, uanset og du skal renovere delvist eller det er en hel ombygning, med overholdelse af det nye bygningsreglement. MAYDAY er med hele vejen, med forståelse og respekt for omgivelserne, beboere, bygherre, rådgiver og andre fagentrepriser.

Hos MAYDAY får du en samlet løsning på entreprisen, uanset om det er indvendig nedrivning, PCB sanering, asbestsanering eller generel miljøsanering i en samlet pakkeløsning, vi fjerner alle miljøskadelige stoffer.

MAYDAY sørger naturligvis også for transport og mulig genanvendelse af dit byggeaffald. MAYDAY varetager, de praktiske og administrative aspekter af affaldssorteringen og deponeringen samt står for udfyldningen af alle relevante formularer og anmeldelse af byggeaffaldet til kommunen. MAYDAY forsøger altid at holde støjniveauet nede, uden af arbejdstempoet daler.

MAYDAY udfører nedrivning med omtanke og med højst genanvendelses procent. MAYDAY værner om miljøet. Vi har en ambition om at drive en stærk og bæredygtig forretning, der skaber værdi for vores miljø, klima og efterkommere. MAYDAY har vi det nødvendige udstyr til total nedrivning. MAYDAY har erfaring og ekspertise i total nedrivning, hvilket betyder, du er sikret kvalitets arbejde til tiden.

EFFEKTIV MILJØSCREENING AF ÆLDRE BOLIGER

MAYDAY står altid klar til at hjælpe dig med din miljøscreening. Uanset, om du lige har købt en ny grund med et gammelt hus på, eller om dit hus er blevet for gammelt til at leve op til myndighedernes krav.

Vi har meget stor erfaring med miljøscreening af ældre boliger. Derfor kan vi altid sørge for at levere det bedst mulige resultat til alle vores kunder. En miljøscreening af et hus kan være en uoverskuelig proces for langt de fleste, fordi det kræver en lang række tunge maskiner – både til selve nedrivningen af huset, men også til transporten af affaldet.

 

VIL DU HØRE MERE?

Er du interesseret i at høre mere om MAYDAY eller priser, eller har du brug for hjælp til miljøsanering eller nedrivning? MAYDAY har stor ekspertise, så du er altid sikret kvalitet til tiden, til skarpe priser.

Du er meget velkommen til at ringe: 70 605 114 eller, e-mail på info@may-day.dk, og få et uforpligtende tilbud.
Vi ser frem til at høre fra dig! MAYDAY starter altid samarbejdet, med grundigt, at gennemgå projektet og samtlige processer, risici og omkostninger, inden vi giver et tilbud.

MAYDAY - industri - og skadeservice

HR-afdelingen bruger den nødvendige tid og energi på at rekruttere branchens dygtigste medarbejdere og et omfattende uddannelsesprogram sikrer, at medarbejderne er uddannet professionelt og optimalt, til at varetage, enhver form for skade.

• Mayday har 100% fokus på at servicere skaderamte kunder
• Maydays kvalitetskoncept sikrer et ensartet produkt i Storkøbenhavn og København. Døgnet rundt. Året rundt.

Uddannet i industri- og skadeservice
Mayday har eget uddannelsesprogram, som alle vores medarbejdere skal gennemgå programmet. Det sikrer, at medarbejderne har den nødvendige viden og erfaring i forhold til behandling og udbedring af skader.

Baseret på sunde værdier
Mayday en miljøbevidst, klimavenlig, ansvarlig socialøkonomisk virksomhed – både hvad angår personalepolitik, kundepolitik og ansvarlige holdninger til integration, ledige og hjælp til handicappede, seniorordninger, aftrædelsesordninger, rygepolitik, miljøvenlig kemi og rekvisitter. En overvejende del af Maydays kemi er svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Forbundet. Mayday støtter Kræftens Bekæmpelse.

Ring nu