PCB-sanering

PCB (Polychlorerede Biphenyler) er en gruppe af kemiske stoffer, som er farlige og oversete.

PCB-sanering

PCB blev fra 1950 til 1976 anvendt som tilsætningsstoffer til fugemasser, thermorudelim og betonmaling, samt til væsker i kondensatorer m.v. Da PCB fordamper og vandrer gennem porøse materialer, kan det f.eks. forekomme i beton, mursten og trærammer, der grænser op til fuger eller thermorudelim, der indeholder PCB.

Siden 1986 har al anvendelse af PCB været forbudt i Danmark. En rapport om PCB og sundhed, som Miljøstyrelsen udsendte i 2009, har sat ny fokus på emnet.

 

 

PCB ER SUNDHEDSSKADELIGT

Det øger bl.a. risikoen for kræft, det nedbrydes kun langsomt.
Dansk Asbestforening har udgivet en PCB-vejledning, hvor du kan læse om PCB, prøvetagning og analyse for PCB, PCB-sanering m.m.
Mayday tilbyder komplette løsninger for håndtering af PCB.

Håndtering

• Prøvetagninger og registrering af PCB-indhold i fuger, termoruder, maling m.v.
• Handlingsplan for sanering af registrerede PCB-forekomster
• Arbejdsmiljørigtig PCB-sanering indvendigt og udvendigt udføres af specialister
• Effektiv sikring mod spredning af PCB til omgivelserne under saneringen
• Sikker og korrekt håndtering af PCB-holdigt affald
• Komplet dokumentation af hele saneringsforløbet

Vi rykker ud 24 timer i døgnet

Vi er vant til akutte opkald og kan altid løse opgaver med kort varsel.

Få mere information og lad os mødes, tale sammen og benyt derefter Mayday som jeres nye stabile, fleksible, tillidsfulde og kompetente samarbejdspartner og leverandør i mange år frem.

MAYDAY - industri - og skadeservice

HR-afdelingen bruger den nødvendige tid og energi på at rekruttere branchens dygtigste medarbejdere og et omfattende uddannelsesprogram sikrer, at medarbejderne er uddannet professionelt og optimalt, til at varetage, enhver form for skade.

• Mayday har 100% fokus på at servicere skaderamte kunder
• Maydays kvalitetskoncept sikrer et ensartet produkt i Storkøbenhavn og København. Døgnet rundt. Året rundt.

Uddannet i industri- og skadeservice
Mayday har eget uddannelsesprogram, som alle vores medarbejdere skal gennemgå programmet. Det sikrer, at medarbejderne har den nødvendige viden og erfaring i forhold til behandling og udbedring af skader.

Baseret på sunde værdier
Mayday en miljøbevidst, klimavenlig, ansvarlig socialøkonomisk virksomhed – både hvad angår personalepolitik, kundepolitik og ansvarlige holdninger til integration, ledige og hjælp til handicappede, seniorordninger, aftrædelsesordninger, rygepolitik, miljøvenlig kemi og rekvisitter. En overvejende del af Maydays kemi er svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Forbundet. Mayday støtter Kræftens Bekæmpelse.

Ring nu