BYGGEOPGAVER

Mayday tilbyder en række services inden for byg, herunder bl.a.
malerservice, projektledelse og bygningssyn.

Byggeopgaver

KOMPETENTE OG ERFARNE MEDARBEJDERE

Med mere end 15 års erfaring inden for byggeopgaver, kan du trygt vælge Mayday som din faste partner til dine byggeopgaver – vi har alt fra veluddannede projektledere til arbejdsmænd.

 

Projektledelse

Hos Mayday er medarbejderne det vigtigste aktiv. Derfor er det altid vores mål, at tiltrække og udvikle branchens dygtigste fagfolk – både til de daglige og de mere komplekse opgaver.
Mayday gennemfører et omfattende uddannelsesprogram, der er sammensat af AMU og interne uddannelser.

Programmet er sammensat således at hver medarbejderfunktion har et minimum af uddannelse, der skal være gennemført ved indtræden i det pågældende funktionsniveau. Til specialfunktioner, som for eksempel fugtteknikere og faglærte håndværkere, suppleres uddannelsen med special fag, der udvælges i samarbejde med medarbejderen.

Malerservice

Mayday har ca. 15 års erfaring og lægger vægt på kvalitet og god kundeservice.
Vi udfører alle slags maleropgaver for private, erhverv- og boligforeninger. Vores team af erfarne og
faglærte malere klarer alle renoveringsopgaver, forsikringsskader og totalentrepriser, både privat og erhverv.

Bygningssyn

Lad Mayday sørge for en professionel gennemgang af bygningen, hvor vi sørger for opmåling og registrering af relevante bygningsdata.

Mayday leverer tilstandsrapport med dokumentation, konklusion og forslag til
udbedringer samt langtidsholdbare forbedringer, som forlænger bygningens levetid. Maydays gennemgang giver et godt beslutningsgrundlag for fastlæggelse af den fremtidige vedligehold.

Byggepladsservice

BYGGEPLADSSERVICE INDBEFATTER BL.A.:

• Oprydning på byggepladsen
• Rengøring af facader
• Rengøring af lokaler
• Rengøring efter håndværkere
• Rengøring af mandskabsvogne

Mayday klarer gerne rengøringen af skurvogne, så mandskabet kan nyde en ren skurvogn dagligt eller ugentligt, såfremt det ønskes.
Mayday tager sig af oprydningen og rengøringen og rengøre bl.a. toilet og bad.

Grov rengøring undervejs i byggeriet
Mayday sørger for, at håndværkerne bedre kan udnytte arbejdstiden. Mayday rydder op på pladsen, fejer arealerne og andre forefaldende rengøringsopgaver. Daglig rengøring er også med til at forbedre sikkerheden på arbejdspladsen.

Håndværker- og slutrengøring af parcelhusbyggeri
Når byggeriet er ovre og byggepladsen skal rømmes, og der skal gøres indflytningsklart, står Mayday for slutrengøringen, fjerner affald og støv og efterlader nybyggeriet klar til brug.

Oprydning på byggepladser
Når entreprisen er afsluttet, og håndværkerne tager videre til næste arbejdsplads, skal der ofte ryddes op og affald og materialer bortkøres, inden nybyggeriet kan tages i brug.

MAYDAY - industri - og skadeservice

HR-afdelingen bruger den nødvendige tid og energi på at rekruttere branchens dygtigste medarbejdere og et omfattende uddannelsesprogram sikrer, at medarbejderne er uddannet professionelt og optimalt, til at varetage, enhver form for skade.

• Mayday har 100% fokus på at servicere skaderamte kunder
• Maydays kvalitetskoncept sikrer et ensartet produkt i Storkøbenhavn og København. Døgnet rundt. Året rundt.

Uddannet i industri- og skadeservice
Mayday har eget uddannelsesprogram, som alle vores medarbejdere skal gennemgå programmet. Det sikrer, at medarbejderne har den nødvendige viden og erfaring i forhold til behandling og udbedring af skader.

Baseret på sunde værdier
Mayday en miljøbevidst, klimavenlig, ansvarlig socialøkonomisk virksomhed – både hvad angår personalepolitik, kundepolitik og ansvarlige holdninger til integration, ledige og hjælp til handicappede, seniorordninger, aftrædelsesordninger, rygepolitik, miljøvenlig kemi og rekvisitter. En overvejende del af Maydays kemi er svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Forbundet. Mayday støtter Kræftens Bekæmpelse.

Ring nu