Oprydning og udbedring efter brandskade

Med mere end 20 års erfaring i bagagen kan MAYDAY håndtere oprydning og udbedring efter brandskade hurtigt og effektivt.

Begræns skaderne med en
hurtig indsats

Har du været udsat for hærværk, indbrud eller andet, der har medført en eller flere knuste ruder, så handler det om at få sikret bygningen hurtigst muligt.

 Hos MAYDAY rykker vi hurtigt ud, når du har brug for det, og vi dækker enten af med grundig rudeafskærmning og kommer tilbage på et aftalt tidspunkt og skifter ruden – eller vi skifter den med det samme, hvis du ikke ønsker at have plader for vinduerne.

MAYDAY har mere end 20 års erfaring

Når det kommer til brandskader, er det ikke kun branden i sig selv, der forvolder skade på bygningen – slukningsvandet er en lige så stor synder som ilden.

MAYDAY har mere end 20 års erfaring med oprydning og udbedring efter brandskader, og vi starter altid med at lave en såkaldt omfangsrapport, der beskriver det samlede omfang af skaden, ligesom vi omgående sætter en fugttekniker i gang med at udarbejde en fugtrapport.

Fugtrapporten danner baggrund for den efterfølgende affugtningsmetode, der får det skjulte vand ud af bygningen hurtigst muligt. Dette er særligt vigtigt, hvis der er organiske materialer som træ og gips involveret, da fugt heri øger risikoen for skimmelsvamp.

Vi håndterer hele forløbet

Hos MAYDAY følger vi din skade helt til dørs. Vi rykker ud, så snart du ringer, vi dokumenterer skadeomfanget med fyldestgørende rapporter til forsikringsselskabet, og vi tager hånd om både bygning og skadelidte.

Med stor professionalisme tilbyder vi at håndtere hele forløbet fra den indledende vurdering af skadeomfanget til værdiredning, affugtning, opbevaring og renovering af indbo samt den endelige genopbygning og/eller renovering af bygningen.

Vi rykker ud alle
døgnets 24 timer

Hos MAYDAY er vi vant til akutte opkald, og vi kan løse opgaver med kort varsel.

Brug MAYDAY som jeres stabile, fleksible, pålidelige og kompetente samarbejdspartner og leverandør af serviceydelser i mange år frem.

ISO-
certificeringer

Hos MAYDAY har vi flere ISO-certificeringer, der hjælper os med at holde fokus og skabe kontinuerlig forbedring for kunder, medarbejdere og miljø.

Erfarne medarbejdere

Alle medarbejdere hos MAYDAY er grundigt uddannet og har mange års erfaring med håndtering af brandskader, og de hjælper dig hele vejen fra start til slut med blandt andet:

Som boligejer eller bygningsadministrator er det vigtigt at kontakte skadeservice så hurtigt som overhovedet muligt, når det kommer til brandskader. Jo før vi kan komme i gang, jo bedre er det for bygningen såvel som for økonomien.

Ring med det samme – vi dækker hele Storkøbenhavn og kan være hos dig inden for 60 min.