Affugtning og fugtskader

Med mange års erfaring fra vand- og brandskader kan MAYDAY sætte ind med effektiv affugtning af bygninger og dermed forebygge følgeskader som skimmelsvamp.

Fugt er skimmelsvampens
bedste ven

Affugtning er essentielt ved bĂĄde vandskade og brandskade, hvis du vil minimere omfanget af skader og ikke mindst forebygge, at der opstĂĄr skimmelsvamp. Hos MAYDAY rĂĄder vi over markedets bedste udstyr, og vi hĂĄndterer affugtning i bĂĄde smĂĄ og store ejendomme.

En fugtskade som ikke bliver håndteret korrekt, efterlader risiko for dårligt indeklima, og særligt skimmelvækst og forrådnelse har gode vilkår, hvis der er meget fugt i bygningen, ligesom der

kan pĂĄstĂĄ helbredsrisici og lugtgener for de mennesker, der opholder sig i fugtige rum.

Hos MAYDAY bygger vores metoder til affugtning altid på en grundig fugtrapport udarbejdet af en fugttekniker. På den måde sikrer vi, at fugten elimineres korrekt – og vi følger naturligvis op med fugtmålinger, så du kan dokumentere arbejdet over for forsikringsselskab og eventuelle samarbejdspartnere.

Forbyggelse af dannelse af skimmelsvamp

Skimmelsvamp kan være sundhedsskadeligt for dig og din familie, ligesom det kan ødelægge bygninger.

MAYDAY er specialister i skimmelsanering og fjernelse af skimmelsvamp for virksomheder og offentlige institutioner, og vi tilbyder blandt andet:

Vi rykker ud alle
døgnets 24 timer

Hos MAYDAY er vi vant til akutte opkald, og vi kan løse opgaver med kort varsel.

Brug MAYDAY som jeres stabile, fleksible, pålidelige og kompetente samarbejdspartner og leverandør af serviceydelser i mange år frem.

ISO-
certificeringer

Hos MAYDAY har vi flere ISO-certificeringer, der hjælper os med at holde fokus og skabe kontinuerlig forbedring for kunder, medarbejdere og miljø.

Erfarne medarbejdere

Hos MAYDAY får du altid assistance fra erfarne medarbejdere, der er uddannet til at håndtere den givne skade. Ved affugtning sørger vi blandt andet for:

Når det kommer til fugtskader, er det vigtigt at sætte ind med korrekt affugtning hurtigst muligt for at undgå dyre og omfattende følgeskader.

Kontakt os i dag og lad os hjælpe dig med at få fugten ud af din bygning.