Oprydning og udbedring efter brandskade

Med mere end 20 års erfaring i bagagen kan MAYDAY håndtere oprydning og udbedring efter brandskade hurtigt og effektivt.

Hurtig reaktionstid ved
knuste ruder

Har du været udsat for hærværk, indbrud eller andet, der har medført en eller flere knuste ruder, så handler det om at få sikret bygningen hurtigst muligt.

 Hos MAYDAY rykker vi hurtigt ud, når du har brug for det, og vi dækker enten af med grundig rudeafskærmning og kommer tilbage på et aftalt tidspunkt og skifter ruden – eller vi skifter den med det samme, hvis du ikke ønsker at have plader for vinduerne.

Professionel håndtering af ødelagte ruder

MAYDAY har mere end 20 års erfaring med skadeservice, og reparation og udskiftning af knuste ruder er en af vores spidskompetencer.

 Vi sørger naturligvis ikke kun for at skærme af med kraftige plader og låse, der kan holde uvedkommende ude, vi klarer også det store oprydningsarbejde, så der ikke ligger glasskår hverken inde i eller uden for bygningen.

 Er der tale om en knust rude i en butik, hvor du er afhængig af, at kunderne kan se vinduesudstillingen og kigge ind i butikken, tilbyder vi at lave ruden med nyt glas med det samme, så indkigget ikke forhindres i flere dage.

MAYDAY dækker hele hovedstadsområdet

Hos MAYDAY har vi en stor vognpark og professionelle fagfolk placeret på forskellige lokationer i hele Storkøbenhavn. Det betyder, at vi kan rykke hurtigt ud – faktisk er det vores mål, at vi altid kan være på din adresse inden for 60 min., uanset hvor i hovedstadsområdet, du befinder dig.

 Kontakt MAYDAY med det samme, hvis du har en knust rude; hos os får du pålidelig og kompetent service, og vi hjælper dig med hele processen frem mod rapportering til forsikringsselskabet.

Vi rykker ud alle
døgnets 24 timer

Hos MAYDAY er vi vant til akutte opkald, og vi kan løse opgaver med kort varsel.

Brug MAYDAY som jeres stabile, fleksible, pålidelige og kompetente samarbejdspartner og leverandør af serviceydelser i mange år frem.

ISO-
certificeringer

Hos MAYDAY har vi flere ISO-certificeringer, der hjælper os med at holde fokus og skabe kontinuerlig forbedring for kunder, medarbejdere og miljø.

Erfarne medarbejdere

Hos MAYDAY er vi stolte af vores dygtige medarbejdere, der favner enhver skade med stor professionalisme. Når det kommer til knuste ruder, sørger de blandt andet for:

Som boligejer, butiksejer eller bygningsadministrator er det essentielt at reagere hurtigt ved hærværk eller indbrud for at forhindre uvedkommende adgang til bygningen. Heldigvis er det enkelt og let med professionel assistance.

 Kontakt MAYDAY og lad os hjælpe dig med den knuste rude.