Udbedring af sodskader

MAYDAY afrenser alle overflader for sodskader og røgskader og tilbyder effektiv rengøring og lugtsanering efter brand.

Effekt udbedring af sodskader

Når en brand har hærget en bygning, er det vigtigt, at den efterfølgende rengøring og udbedring af sodskader håndteres korrekt – alternativt kan det medføre yderligere skade på løsøre, inventar og overflader.

MAYDAY har mange års erfaring med udbedring af sodskader, og vi håndterer rengøringen med stor professionalisme og det rette udstyr.

Lugtsanering er desuden en af vores kernekompetencer, og vi anvender forskellige effektive metoder til at fjerne lugten af røg, sod og brændte materialer.

Vi rykker ud alle
døgnets 24 timer

Hos MAYDAY er vi vant til akutte opkald, og vi kan løse opgaver med kort varsel.

Brug MAYDAY som jeres stabile, fleksible, pålidelige og kompetente samarbejdspartner og leverandør af serviceydelser i mange år frem.

ISO-
certificeringer

Hos MAYDAY har vi flere ISO-certificeringer, der hjælper os med at holde fokus og skabe kontinuerlig forbedring for kunder, medarbejdere og miljø.

Erfarne medarbejdere

Det kræver faglig viden og stor ekspertise at håndtere følgerne af brand i en bygning. Det har vi hos MAYDAY, og vi tilbyder blandt andet:

Sodskader og røgsanering skal håndteres korrekt, hvis skaderne skal udbedres og bygningen gøres klar til efterfølgende genopbygning.

Kontakt MAYDAY og lad os være din kompetente og professionelle partner ved sodskader.