SOCIAL RENGØRING

Effektiv og grundig rengøring for borgere med særlige behov

Social rengøring

Social rengøring med respekt for borgeren

Det kræver empati at tage hånd om en rengøringsopgave hos særligt udsatte borgere, og det er nødvendigt med pædagogisk og respektfuld tilgang til mennesket, såvel som til opgaven. MAYDAY har uddannede medarbejdere, der varetager social rengøring hos fysisk og psykisk skrøbelige borgere og der hjælper med rengøringen.

MAYDAY udfører altid vores arbejde med empati og respekt for mennesket og situationen. Det er et arbejdsområde, der betyder ekstra meget for os, og vi sætter en ære i at udføre socialrengøring for kommuner og sociale boligselskaber.

MAYDAY forstår, det er vigtigt at bo i et hjem, der er rent og nydeligt, og sætter pris på at hjælpe de mennesker, der har svært ved at holde deres hjem rent og nydeligt. MAYDAY sørger for optimal og grundig rengøringsservice. MAYDAY møder borgeren i øjenhøjde – og medarbejderne er bekendt med tavshedspligten.

Borgere med særlige behov

Mange forskellige opgaver, hører under socialrengøring, fælles for dem alle er, at de kræver indgående erfaring med at håndtere og kommunikere med borgerne – det har MAYDAY.

MAYDAY udfører alt indenfor socialrengøring, sanering og rydning:

  • Rengøring hos borgere med mentale vanskeligheder
  • Rengøring hos borgere med fysiske vanskeligheder
  • Rengøring hos alkoholikere
  • Rengøring hos stofmisbrugere
  • Specialrengøring af forsømte boliger

MAYDAY har forståelse og drager omsorg for borgerens privatsfære. MAYDAY arbejder tæt med boligforeninger, kommuner og borgerkonsulenter. Fleksibilitet og hurtig udrykning er en del af vores ”setup”.

Tryghed for alle parter i den sociale rengøring

Borgeren er i centrum, når det handler om social rengøring. Borgeren er sjældent umyndiggjort, og derfor foregår oprydning og rengøring i samarbejde med borgeren, der bliver respekteret, hørt og forstået – dermed skabes tryghed for alle involverede parter.

MAYDAY garanterer, at vores medarbejdere har de nødvendige pædagogiske værktøjer og viden til at varetage opgaven, og MAYDAY leverer altid fyldestgørende arbejde til tiden.

Tilbud på socialrengøring

Empatisk og pædagogisk indgangsvinkel til arbejdet med social rengøring har givet mange kunder gode oplevelser, og vi vil gerne give dig samme gode oplevelse.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte MAYDAY. MAYDAY, udarbejder gerne et gratis og uforpligtende tilbud, og går i dialog, hvis du har behov for særlige kompetencer i løsning af en specifik opgave om social rengøring.

 

MAYDAY - industri - og skadeservice

HR-afdelingen bruger den nødvendige tid og energi på at rekruttere branchens dygtigste medarbejdere og et omfattende uddannelsesprogram sikrer, at medarbejderne er uddannet professionelt og optimalt, til at varetage, enhver form for skade.

• Mayday har 100% fokus på at servicere skaderamte kunder
• Maydays kvalitetskoncept sikrer et ensartet produkt i Storkøbenhavn og København. Døgnet rundt. Året rundt.

Uddannet i industri- og skadeservice
Mayday har eget uddannelsesprogram, som alle vores medarbejdere skal gennemgå programmet. Det sikrer, at medarbejderne har den nødvendige viden og erfaring i forhold til behandling og udbedring af skader.

Baseret på sunde værdier
Mayday en miljøbevidst, klimavenlig, ansvarlig socialøkonomisk virksomhed – både hvad angår personalepolitik, kundepolitik og ansvarlige holdninger til integration, ledige og hjælp til handicappede, seniorordninger, aftrædelsesordninger, rygepolitik, miljøvenlig kemi og rekvisitter. En overvejende del af Maydays kemi er svanemærket og godkendt af Astma-Allergi Forbundet. Mayday støtter Kræftens Bekæmpelse.

Ring nu